Qlandia
Modna oblačila/obutev

C&A

C&A

Trgovina z oblačili.

V poslovalnicah C&A ponujamo široko paleto kolekcij za vsa življenjska obdobja in razpoloženja, s katerimi želimo prinesti svež moderni slog v vsakdanje življenje naših kupcev.
Kontakt
C&A Moda d.o.o.
Tel: 030 333 245
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Yessica
Your 6th Sense
Canda
Clockhouse
Angelo Litrico
Westbury
Palomino
Here&There
Baby Club
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica