Qlandia
Šport in prosti čas

Prva liga

Prva liga

Trgovina PRVA LIGA, odlična ponudba adidasa, Reeboka in Icepeaka.

O trgovinah Prva liga 

Smo uigrana ekipa, ki se med slovenskimi športnimi trgovinami vztrajno trudimo biti:

  • prvi po širini ponudbe artiklov adidasovih blagovnih znamk 
  • prvi po pripravljenosti in sposobnosti razumevanja vaših potreb in posledično prvi v kvaliteti prodajnega svetovanja
  • prvi po prijaznosti in gostoljubnosti, ki ju boste občutili v naših trgovinah
  • prvi po tistem redkem, a tako zaželenem občutku iskrenega zadovoljstva ob in po nakupu

Prvi bomo tudi priznali, če česa ne zmoremo ali pa, da smo naredili napako. Ampak verjamemo, da nam boste vi to tudi prvi odpustili.

Prva liga je specializirana veriga prodajaln z največjo ponudbo blagovne znamke adidas in Reebok v Sloveniji ter odlično ponudbo blagovne znamke Icepeak. V ponudbi najdete tako športno kolekcijo, kot kolekcijo za prosti čas. Vrhunski športniki in rekreativci, ki prisegajo na kvaliteto izdelkov, bodo v trgovinah našli primerno opremo za treninge in tekmovanja, prav tako pa imamo vedno na voljo posebne prodajne pogoje za klube in organizacije.

Kontakt
AFP d.o.o.
Tel: (05) 302 22 60
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
adidas performance
adidas originals
Icepeak
Reebok
THE NORTH FACE
Skechers
REEBOK CLASSIC
PUMA
UNDER ARMOUR
NEW BALANCE
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica