Qlandia
Otroška oblačila in oprema

Pikapolonica

Pikapolonica

Vse za vaše najmlajše.

Pikapolonica je specializirana prodajalna za otroke. Izbirate lahko med kvalitetno, pestro in široko ponudbo različnih igrač, otroškega tekstila, pripomočkov za dojenčke in ostalo otroško opremo, kot so vozički, avtosedeži, jedilni stolčki. Posebne ugodnosti so namenjene vsem imetnikom klubske kartice Pikapolonica, ki jo prejmete ob prvem obisku v prodajalni ali s pomočjo prijavnice preko spleta.

Prvi dnevi z novorojenčkom so nepozabni, edinstveni in polni ljubezni. Nanje se je potrebno dobro pripraviti, zato preverite, kaj vse potrebujete za vašega prihajajočega družinskega člana. Prelistajte seznam pripomočkov in opreme za dojenčka tukaj.

Članstvo v klubu Pikapolonica prinaša svojim članom ugodnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Nakupi po izredno ugodnih klubskih cenah so vam na voljo vsak mesec. Postanite član kluba Pikapolonica tukaj

Kontakt
Pikapoka d.o.o.
Tel: 08 200 86 23
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Smoby
Bright Starts
Baby Born
Kidz Delight
Lego
Fehn
Oball
Ecoiffier
Gowi
Totum
Fisher Price
Nikko
Bruder
Mam
Avent
Jane
Concord
Maxi Cosi
Quinny
Peg Perego
Romer
FreeOn
Blue Seven
Jacky
Sterntaler
Jollein
Xkko
Pinio
Bubaba
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica