Qlandia
Modna oblačila/obutev

Paprika

Paprika

Trgovina z obutvijo in usnjenimi izdelki.

Ponujamo otroško, moško in žensko obutev, modno obutev, obutev za mlade in torbice, dežnike, denarnice, vložke za obutev, čistila za obutev in drugo.
Kontakt
Pami d.o.o.
Tel: (05) 335 90 90
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Ara
Caprice
Imac
Kebo
Jungla
Panama Jack
Fashion TV
Soffice Sogno
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica