Qlandia
Lekarna

Lekarna Kromberk

Lekarna Kromberk

Zdravila na recept in brez recepta.

Dejavnost lekarne zajema izdajo zdravil na recept, brez recepta, zeliščnih zdravil, medicinskih in ortopedskih pripomočkov, zdravil v veterinarski medicini, sredstev za nego in varovanje zdravja in drugih izdelkov, prodajo izdelkov za nego obraza in telesa ter izdelkov za ustno higieno, izdelavo magistralnih pripomočkov ter svetovanje.

Delovni čas:
PON - SOB od 9:00 do 20:00,
NEDELJA in prazniki zaprto
Kontakt
Lovrič Tatjana s. p.
Tel: (05) 333 13 77
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica