Qlandia
Lekarna

Lekarna Kromberk

Lekarna Kromberk

Zdravila na recept in brez recepta.

Dejavnost lekarne zajema izdajo zdravil na recept, brez recepta, zeliščnih zdravil, medicinskih in ortopedskih pripomočkov, zdravil v veterinarski medicini, sredstev za nego in varovanje zdravja in drugih izdelkov, prodajo izdelkov za nego obraza in telesa ter izdelkov za ustno higieno, izdelavo magistralnih pripomočkov ter svetovanje.

Delovni čas:
PON - SOB od 9:00 do 20:00,
NEDELJA in prazniki zaprto
Kontakt
Lovrič Tatjana s. p.
Tel: (05) 333 13 77
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica