Qlandia
Lekarna

Lekarna Kromberk

Lekarna Kromberk

Zdravila na recept in brez recepta.

Dejavnost lekarne zajema izdajo zdravil na recept, brez recepta, zeliščnih zdravil, medicinskih in ortopedskih pripomočkov, zdravil v veterinarski medicini, sredstev za nego in varovanje zdravja in drugih izdelkov, prodajo izdelkov za nego obraza in telesa ter izdelkov za ustno higieno, izdelavo magistralnih pripomočkov ter svetovanje.

Delovni čas:
PON - SOB od 9:00 do 20:00,
NEDELJA in prazniki zaprto
Kontakt
Lovrič Tatjana s. p.
Tel: (05) 333 13 77
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica