Qlandia
Gostinstvo

Kafe B

Kafe B

Sladoled po receptu italijanskih mojstrov.

V slaščičarni nudimo sladoled iz svežega mleka in sadja po receptih italijanskih mojstrov, priložnost imate okusiti  izvrstne dnevno sveže  slaščice. Uživate lahko ob jutranji kavi s francoskim rogljičem. Ponudba zajema  širok izbor bogato obloženih sendvičev in toastov, ki so kot nalašč za malico. Lahko se okrepite v notranji slaščičarni ali pa uživate na zunanji terasi ob ogrevani mizi.
Kontakt
Sepris d. o. o.
Tel: (05) 338 42 83
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Illy kava
Fructal
Coca-Cola
Union
Laško
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica