Qlandia
Gostinstvo

Kafe B

Kafe B

Sladoled po receptu italijanskih mojstrov.

V slaščičarni nudimo sladoled iz svežega mleka in sadja po receptih italijanskih mojstrov, priložnost imate okusiti  izvrstne dnevno sveže  slaščice. Uživate lahko ob jutranji kavi s francoskim rogljičem. Ponudba zajema  širok izbor bogato obloženih sendvičev in toastov, ki so kot nalašč za malico. Lahko se okrepite v notranji slaščičarni ali pa uživate na zunanji terasi ob ogrevani mizi.
Kontakt
Sepris d. o. o.
Tel: (05) 338 42 83
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Illy kava
Fructal
Coca-Cola
Union
Laško
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica