Qlandia
Modna oblačila/obutev

Lisca

Lisca

Velika izbira ženskega perila.

Kolekcija perila je razdeljena na več linij, ki so namenjene različnim priložnostim oziroma potrebam: Classic, Active, Natural, Fashion in Selection. Ponujamo kopalke različnih krojev za ženske, moške in otroke, modne majice, bluze, oblekice in tunike, spodnje perilo, pižame in spalne srajce.
Kontakt
Lisca d. d.
Tel: (05) 302 22 73
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Lisca
Cheek by Lisca
Selection
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica