Qlandia
Modna oblačila/obutev

Lisca

Lisca

Velika izbira ženskega perila.

Kolekcija perila je razdeljena na več linij, ki so namenjene različnim priložnostim oziroma potrebam: Classic, Active, Natural, Fashion in Selection. Ponujamo kopalke različnih krojev za ženske, moške in otroke, modne majice, bluze, oblekice in tunike, spodnje perilo, pižame in spalne srajce.
Kontakt
Lisca d. d.
Tel: (05) 302 22 73
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Lisca
Cheek by Lisca
Selection
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



Nova Gorica