Qlandia
Ure/nakit/modni dodatki

Bags&More

Bags&More

Ponudba torbic, potovalnih kovčkov, drobne galanterije ter ostalih modnih dodatkov.

Acron d.o.o. je podjetje z dolgo zgodovino, ki sega v leto 1991. Podjetje se lahko pohvali z več sto tisoč zadovoljnih kupcev, več kot 150 predanih zaposlenih, več kot 50 lastnih prodajnih enot, ponosno pa zastopamo več kot 40 svetovno priznanih blagovnih znamk in imamo preko  80.000 različnih izdelkov. 

Naša glavna dejavnost je distribucija priznanih blagovnih znamk, maloprodaja in veleprodaja. Naše lastne trgovine postavljajo modne smernice vsaka v svoji branži - ženske torbice,modni dodatki, potovalni program in šolske torbe ter nahrbtniki. Naša vizija je, da ohranimo položaj in se pozicioniramo kot vodilni prodajalec na področju ženskih torbic, prtljage, pisarniškega materiala in modnih dodatkov, veleprodaja promocijskih materialov v Sloveniji. Svojo dejavnost bomo razširili na zastopstvo še več odličnih blagovnih znamk, razširili svojo dejavnost na področja športne obutve, oblačil in dodatkov. 

V širok izbor produktov želimo nenehno dodajati nove lastne proizvode. Še večji poudarek bo podjetje namenjalo veleprodaji lastnih blagovnih znamk prtljage Travel&More, denarnic Wallet&More, nahrbtnikov in šolskih nahrbtnikov Rucksack, poslovnih torb in ostalega. Ponosni smo na širjenje in vedno večjo prepoznavnost naše franšize Accessorize, hkrati pa v prihodnje želimo dejavnost razširiti tudi na predstavljanje drugih svetovno priznanih podjetij v Sloveniji.
Kontakt
Acron d.o.o.
Tel: (05) 620 96 85
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Picard
Fiorelli
David Jones
Rucksack
Travel&More
Zwei
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica