Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Cvet

Cvetličarna Cvet

Cvetni aranžmaji za različne priložnosti.

Ponujamo dnevno sveže rezano cvetje različnih barv in sort: krizanteme, nageljne, lilije, vrtnice, eksotično cvetje in drugo. Imamo veliko izbiro lončnic in dekorativnega materiala. Ponujamo tudi cvetlične aranžmaje za različne priložnosti, zavijanje in aranžiranje daril, poročne šopke in dekoracije, žalno floristiko.
Kontakt
Cvetličarna Cvet d. o. o.
Tel: (05) 300 20 34
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Sandra Rich
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica