Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Cvet

Cvetličarna Cvet

Cvetni aranžmaji za različne priložnosti.

Ponujamo dnevno sveže rezano cvetje različnih barv in sort: krizanteme, nageljne, lilije, vrtnice, eksotično cvetje in drugo. Imamo veliko izbiro lončnic in dekorativnega materiala. Ponujamo tudi cvetlične aranžmaje za različne priložnosti, zavijanje in aranžiranje daril, poročne šopke in dekoracije, žalno floristiko.
Kontakt
Cvetličarna Cvet d. o. o.
Tel: (05) 300 20 34
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Sandra Rich
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica