Qlandia
Cvetličarna

Cvetličarna Cvet

Cvetličarna Cvet

Cvetni aranžmaji za različne priložnosti.

Ponujamo dnevno sveže rezano cvetje različnih barv in sort: krizanteme, nageljne, lilije, vrtnice, eksotično cvetje in drugo. Imamo veliko izbiro lončnic in dekorativnega materiala. Ponujamo tudi cvetlične aranžmaje za različne priložnosti, zavijanje in aranžiranje daril, poročne šopke in dekoracije, žalno floristiko.
Kontakt
Cvetličarna Cvet d. o. o.
Tel: (05) 300 20 34
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Sandra Rich
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica