Qlandia
Kozmetični salon/frizer

Frizerski salon Simple

Frizerski salon Simple

Kvalitetna storitev za dostopno ceno.

Frizerski saloni SIMPLE so najsodobnejši in najaktualnejši  saloni v nakupovalnih centrih po Sloveniji in v tujini. Najnovejše tehnike striženja, koloracije in oblikovanja las so vam na voljo v vseh naših salonih. Trudimo se, da bi bile naše storitve prilagojene samo vašim potrebam. 

Naši stilisti imajo vizijo in talent  ter se neprestano izobražujejo da bi lahko oblikovali Vaše lase. Poleg tega vam bodo svetovali in vam zaupali trike, kako so lahko vaši lasje videti čudovito vsak dan.  Preverite kaj lahko saloni SIMPLE naredijo za vas. 

Z veseljem vam bomo ugodili.

Frizerski saloni SIMPLE
Kontakt
Sojer d.o.o.
Tel: (05) 333 00 74
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica