Qlandia
Gostinstvo

Slaščičarna Bambu

Slaščičarna Bambu

Razvajajte se z našimi sladkimi dobrotami.

Medtem ko hitite po nakupih, se za trenutek ustavite v Slaščičarni Bambu in si v prijetnem ambientu privoščite odlično kavico Bambu Caffe, ki jo pražimo sami, ali pa se razvajajte z našimi sladkimi dobrotami.

Izbirate lahko med sveže pripravljenim sladoledom, sladolednimi kupami, naravnimi sokovi, sadnimi napitki ter raznimi sladicami. Obisk Slaščičarne Bambu vam bo zagotovo polepšal dan.
Kontakt
Makabo d. o. o.
Tel: (08) 171 01 68
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Bambu Caffe
Fructal
Coca-Cola
Zala
Zala
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica