Qlandia
Gostinstvo

Slaščičarna Bambu

Slaščičarna Bambu

Razvajajte se z našimi sladkimi dobrotami.

Medtem ko hitite po nakupih, se za trenutek ustavite v Slaščičarni Bambu in si v prijetnem ambientu privoščite odlično kavico Bambu Caffe, ki jo pražimo sami, ali pa se razvajajte z našimi sladkimi dobrotami.

Izbirate lahko med sveže pripravljenim sladoledom, sladolednimi kupami, naravnimi sokovi, sadnimi napitki ter raznimi sladicami. Obisk Slaščičarne Bambu vam bo zagotovo polepšal dan.
Kontakt
Makabo d. o. o.
Tel: (08) 171 01 68
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Bambu Caffe
Fructal
Coca-Cola
Zala
Zala
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica