Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Polne police raznih zvrsti knjig.

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo pestro izbiro knjig v Novi Gorici! Pohvalimo se lahko z odlično izbiro slikanic, kartonk in poučnih knjig za otroke, poleg tega pa bralkam in bralcem nudimo tudi priročnike s področja kuhanja, duhovnosti, doma, vzgoje in ustvarjanja.

Kupci lahko izbirajo med več kot 500 Žepnimi knjigami ter jih v akciji 3za2 kupijo še ceneje! Še posebej ponosni pa smo na ponudbo knjig v angleščini ter naše stalne akcije 3za1, Knjiga meseca in Super cena.
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o., Tržič
Tel: (06) 424 24 42
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Učila
Žepna knjiga
Super cena
Knjigarna Felix
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica