Qlandia
Knjigarna/papirnica

Knjigarna Felix

Knjigarna Felix

Polne police raznih zvrsti knjig.

Vabljeni v knjigarno Felix, v kateri nudimo pestro izbiro knjig v Novi Gorici! Pohvalimo se lahko z odlično izbiro slikanic, kartonk in poučnih knjig za otroke, poleg tega pa bralkam in bralcem nudimo tudi priročnike s področja kuhanja, duhovnosti, doma, vzgoje in ustvarjanja.

Kupci lahko izbirajo med več kot 500 Žepnimi knjigami ter jih v akciji 3za2 kupijo še ceneje! Še posebej ponosni pa smo na ponudbo knjig v angleščini ter naše stalne akcije 3za1, Knjiga meseca in Super cena.
Kontakt
Učila International, Založba, d.o.o., Tržič
Tel: (06) 424 24 42
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Učila
Žepna knjiga
Super cena
Knjigarna Felix
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica