Qlandia
Modna oblačila/obutev

Etnika slog

Etnika slog

Orient v Vašem domu!

Etnika Slog d.o.o. je mlado Slovensko podjetje, ki se ukvarja z direktnim uvozom iz azijskih dežel. Uvažamo  orientalske rokodelske artikle, različno blago, nakit, oblačila in modne dodatke.
Za vas osebno obiščemo države uvoza ter pri majhnih obrtnikih (ne sodelujemo z velikimi industrijami)  izberemo artikle za vas. Naš namen je, da imamo vedno v ponudbi  posebne izdelke, ki so mogoče kupcem v Sloveniji manj dostopni. Izdelke si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji ali kar na naši spletni strani, kjer lahko artikle tudi naročite. 

Za vse aktualne akcijske ponudbe spremljajte našo spletno stran.
Kontakt
Etnika slog d.o.o.
Tel: (05) 300 21 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Etnika Slog
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica