Qlandia
Modna oblačila/obutev

Etnika slog

Etnika slog

Orient v Vašem domu!

Etnika Slog d.o.o. je mlado Slovensko podjetje, ki se ukvarja z direktnim uvozom iz azijskih dežel. Uvažamo  orientalske rokodelske artikle, različno blago, nakit, oblačila in modne dodatke.
Za vas osebno obiščemo države uvoza ter pri majhnih obrtnikih (ne sodelujemo z velikimi industrijami)  izberemo artikle za vas. Naš namen je, da imamo vedno v ponudbi  posebne izdelke, ki so mogoče kupcem v Sloveniji manj dostopni. Izdelke si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji ali kar na naši spletni strani, kjer lahko artikle tudi naročite. 

Za vse aktualne akcijske ponudbe spremljajte našo spletno stran.
Kontakt
Etnika slog d.o.o.
Tel: (05) 300 21 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Etnika Slog
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica