Qlandia
Modna oblačila/obutev

Etnika slog

Etnika slog

Orient v Vašem domu!

Etnika Slog d.o.o. je mlado Slovensko podjetje, ki se ukvarja z direktnim uvozom iz azijskih dežel. Uvažamo  orientalske rokodelske artikle, različno blago, nakit, oblačila in modne dodatke.
Za vas osebno obiščemo države uvoza ter pri majhnih obrtnikih (ne sodelujemo z velikimi industrijami)  izberemo artikle za vas. Naš namen je, da imamo vedno v ponudbi  posebne izdelke, ki so mogoče kupcem v Sloveniji manj dostopni. Izdelke si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji ali kar na naši spletni strani, kjer lahko artikle tudi naročite. 

Za vse aktualne akcijske ponudbe spremljajte našo spletno stran.
Kontakt
Etnika slog d.o.o.
Tel: (05) 300 21 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Etnika Slog
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica