Qlandia
Modna oblačila/obutev

Etnika slog

Etnika slog

Orient v Vašem domu!

Etnika Slog d.o.o. je mlado Slovensko podjetje, ki se ukvarja z direktnim uvozom iz azijskih dežel. Uvažamo  orientalske rokodelske artikle, različno blago, nakit, oblačila in modne dodatke.
Za vas osebno obiščemo države uvoza ter pri majhnih obrtnikih (ne sodelujemo z velikimi industrijami)  izberemo artikle za vas. Naš namen je, da imamo vedno v ponudbi  posebne izdelke, ki so mogoče kupcem v Sloveniji manj dostopni. Izdelke si lahko ogledate v naših trgovinah po Sloveniji ali kar na naši spletni strani, kjer lahko artikle tudi naročite. 

Za vse aktualne akcijske ponudbe spremljajte našo spletno stran.
Kontakt
Etnika slog d.o.o.
Tel: (05) 300 21 54
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Etnika Slog
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica