Qlandia
Drogerija/parfumerija

L'Occitane

L'Occitane

L'OCCITANE – francoska naravna kozmetika in dišave.

TRGOVINA L'OCCITANE 
Vaš košček Provanse v Qlandii

L'OCCITANE vas razvaja z visokokakovostnimi, čutnimi negovalnimi izdelki ter dišavami, ki jih je navdihnila neponovljiva Provansa. Ko vstopite v L'OCCITANE, vstopite v svet očarljivih dišavnih harmonij in pristnih naravnih izdelkov, ki pričarajo nepozabne trenutke užitkov in dobrega počutja. Obisk trgovine L'OCCITANE je pravo senzorično popotovanje od Provanse do obale Sredozemlja, razvajanje vseh čutov s prefinjenimi dišavami in razkošnimi teksturami ter doživetje mediteranskega 'art-de-vivre' – umetnosti uživanja življenja. Podajte se na nepozabno popotovanje in odkrijte Resnično zgodbo L'OCCITANE!

Vse od ustanovitve leta 1976 L'OCCITANE goji preproste vrednote: pristnost, spoštovanje in užitek ob uporabi. Dovršene negovalne formule, zasnovane z visokokakovostnimi in sledljivimi naravnimi sestavinami, so razvite z vsem spoštovanjem do človeka, okolja in živali.

L'OCCITANOVA NAČELA

I. Spoštovanje do kože: L'OCCITANOVI kozmetični izdelki so zasnovani v skladu z načeli fitoterapije in aromaterapije ter so dermatološko preizkušeni. Pri ustvarjanju negovalnih formul se vselej držimo strogih standardov, da zagotovimo najboljšo kakovost, največjo učinkovitost in vrhunski užitek ob uporabi. Vsi naši izdelki so dermatološko preizkušeni v neodvisnih laboratorijih, s čimer zagotavljamo njihovo varnost.

II. Spoštovanje do Planeta: L'OCCITANE je globoko zavezan tako omejevanju vpliva svojega delovanja in izdelkov na naravo kot tudi odgovornosti do lokalnega prebivalstva. Doseganje sožitja in harmonije z okoljem je ena ključnih vrednot L'OCCITANA. Naša prednostna naloga je tudi ohranjanje ogroženih rastlinskih vrst.

III. Spoštovanje do živali: L'OCCITANE že od samega začetka zagovarja pravice živali in svojih končnih izdelkov ne preizkuša na živalih. Zagotavljamo, da aktivne sestavine in surovine, ki jih uporabljamo, niso preizkušene na živalih v nobeni fazi razvoja in izdelave naših izdelkov. V negovalnih formulah nikoli ne uporabljamo izdelkov živalskega izvora razen tistih, ki nastajajo v čebeljih panjih.

IV. Ekološka zasnova embalaže: L'OCCITANE je določil natančne smernice, da bi postopoma zmanjšal vpliv svoje embalaže na okolje. Izbrali smo pristop ekološko zasnovane embalaže: uporabljamo materiale, ki kar najmanj onesnažujejo okolje ali pa so reciklirani, obnovljivi oziroma prihajajo iz trajnostno vzdrževanih gozdov, embalažo naših izdelkov pa je mogoče preprosto reciklirati.

V. Aktivne sestavine naravnega izvora: Sestavine kupujemo od lokalnih pridelovalcev iz Provanse in pridelovalcev iz območja širšega Sredozemlja, ki kmetujejo po načelih trajnostnega kmetijstva. Uporabljamo tudi sestavine z zaščiteno označbo porekla, kot je prava sivka AOP (Appellation d’Origine Protégée) iz Visoke Provanse.

VI. Fundacija in dobrodelnost: Leta 2006 smo ustanovili Fundacijo L'OCCITANE, da bi lažje izvajali družbeno odgovorna dejanja in pobude. Fundacija L'OCCITANE, katere povprečni letni proračun znaša okrog milijon evrov, se osredotoča zlasti na dve področji delovanja: pomoč slepim in slabovidnim po vsem svetu ter pomoč ženskam v Burkina Fasu pri doseganju njihove ekonomske neodvisnosti.

Kontakt
L'Occitane
Tel: (05) 620 28 98 ali (030) 609 590
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica