Qlandia
Modna oblačila/obutev

Takko Fashion

Takko Fashion

Oblačila in modni dodatki.

Podjetje Takko Fashion šteje že več kot 30 let med najuspešnejše trgovce z modo. V trgovinah Takko Fashion najdete privlačna oblačila in modne dodatke za vso družino ter dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

Tako kot je razgiban vsakdan naših kupcev, je razgibana oziroma raznolika naša ponudba. Naši kupci si želijo modnih, udobnih oblačil, v katerih se dobro počutijo, mi pa jim nudimo kolekcije, ki jim omogočajo, da z enim nakupom zadovoljijo svoje različne modne potrebe. Modna oblačila, ki jih je mogoče dobro kombinirati in ustrezajo širšemu modnemu okusu so v ospredju naših kolekcij, ki so sestavljene izključno iz lastnih blagovnih znamk in so jih zasnovali naši hišni modni oblikovalci.

Naši kupci pri nas najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjem. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. V našem podjetju stavimo na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost.
Kontakt
Takko Fashion d.o.o.
Tel: (05) 330 30 84
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica