Qlandia
Drogerija/parfumerija

Müller

Müller

Parfumerija, drogerija, papirnica, igrače, nogavice in ročna dela.

Ko je bilo leta 1953 ustanovljeno podjetje Müller, nihče ni predvidel, da se je rodilo eno izmed najzanimivejših podjetij nemške maloprodaje. Danes lahko naši kupci nakupujejo v prijetnem ambientu v več kot 720 poslovalnicah v sedmih državah, od tega 15 v Sloveniji.

Naša dejavnost po klasifikaciji je trgovina na drobno, naša glavna skrb pa zadovoljstvo kupca in vseh naših zaposlenih.

Müller postaja v Sloveniji vse bolj prepoznaven trgovec. Smo sinonim za kakovost, ki jo dosegamo z zelo kakovostnimi izdelki primernimi za vsak žep, s širino ponudbe, ki se prepleta z urejenostjo naših prodajaln in usposobljenimi sodelavci. Nabor izdelkov je privlačen in zanimiv za vsakogar. 

Oddelki: drogerija, parfumerija, igrače, papirnica, ročna dela, nogavice

Kontakt
Mueller drogerija d.o.o.
Tel: (05) 33 84 630
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Caveavera
Duchesse
Terra Naturi
Cv
Body&Soul
M-Lady
M-Man
Sensident
Blink
Aveo
Aiko
Beauty Baby
Beauty Mama
Fit+Vital
Bio Primo
Clean Pac
Pet Bistro
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica