Qlandia
Ostalo

Proteini.si Shop

Proteini.si Shop

Visoko kvalitetni proteini odličnega okusa.

Proteini.si Shop je mreža trgovin po Sloveniji in ostalih državah nekdanje Jugoslavije, kjer najdete bogato izbiro naših izdelkov. Vse cene proizvodov so enake cenam Proteini.si na naši spletni strani.

Prijazni in strokovno usposobljeni prodajalci pa vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri izdelkov za zdrav in športen način življenja.

V Proteini.si Shopih, tako kot v spletni trgovini, ponujamo le izdelke vrhunskih in kakovostnih znamk, kot so Olimp, Nutrend, USN, Ironmaxx, Pro10 in Walden Farms ter ostale proizvajalce športne prehrane in vam tako nudimo najboljše za vaš prehranski jedilnik.
Kontakt
ROLnet d.o.o.
Tel: 070 460 822
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
Blagovne znamke
Olimp
Nutrend
USN
Ironmaxx
Pro10
Walden Farms
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica