Qlandia
Ostalo

Non-Stop Party

Non-Stop Party

Vse za piknik in veselice.

Vse za piknik in veselice.

Trgovina Non-Stop Party ponuja vse, kar potrebujete za organizacijo piknikov in partyev. Širok izbor plastičnih krožnikov, kozarcev in pribora vseh oblik in barv; papirnate serviete v 16-ih barvnih odtenkih; papirnate krožnike, kozarce in serviete z najbolj priljubljenimi otroškimi liki, kot so: Frozen, Avtomobilčki, Spiderman, Minnie miška, Miki miška, Minionsi ..; finger food posodice; girlande, svečke, ... Ponuja tudi širok izbor balonov, katere na željo stranke polnimo s helijem in aranžiramo.
Kontakt
Neplast d.o.o.
Tel: (070) 865 345
Fax: (05) 336 57 24
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica