Qlandia
Ostalo

Non-Stop Party

Non-Stop Party

Vse za piknik in veselice.

Vse za piknik in veselice.

Trgovina Non-Stop Party ponuja vse, kar potrebujete za organizacijo piknikov in partyev. Širok izbor plastičnih krožnikov, kozarcev in pribora vseh oblik in barv; papirnate serviete v 16-ih barvnih odtenkih; papirnate krožnike, kozarce in serviete z najbolj priljubljenimi otroškimi liki, kot so: Frozen, Avtomobilčki, Spiderman, Minnie miška, Miki miška, Minionsi ..; finger food posodice; girlande, svečke, ... Ponuja tudi širok izbor balonov, katere na željo stranke polnimo s helijem in aranžiramo.
Kontakt
Neplast d.o.o.
Tel: (070) 865 345
Fax: (05) 336 57 24
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANova Gorica