Qlandia
Ostalo

Non-Stop Party

Non-Stop Party

Vse za piknik in veselice.

Vse za piknik in veselice.

Trgovina Non-Stop Party ponuja vse, kar potrebujete za organizacijo piknikov in partyev. Širok izbor plastičnih krožnikov, kozarcev in pribora vseh oblik in barv; papirnate serviete v 16-ih barvnih odtenkih; papirnate krožnike, kozarce in serviete z najbolj priljubljenimi otroškimi liki, kot so: Frozen, Avtomobilčki, Spiderman, Minnie miška, Miki miška, Minionsi ..; finger food posodice; girlande, svečke, ... Ponuja tudi širok izbor balonov, katere na željo stranke polnimo s helijem in aranžiramo.
Kontakt
Neplast d.o.o.
Tel: (070) 865 345
Fax: (05) 336 57 24
Zemljevid
Pritličje
Prvo nadstropje
Sever
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Nova Gorica