Akcije - 21. november 2019 - Qlandia

Akcije

Popust na pletenine v S.Oliverju
-20 % NA VSE PLETENINE: puloverje, jope, kape in šale.
Prvoligaška akcija v trgovini PRVA LIGA
30% popust za ves tekstil in obutev iz kolekcije jesen/zima 2019. Popusti se med seboj ne seštevajo in se obračunajo pri blagajni.

Popusti v Tom Tailorju
– 20 % popusta na jakne in pletenine.
Medsezonski popusti v BUZZ-u
Do -30% na ozačene artikle. 
MUS-t have kompletek Manikira Urban Spa
Estetska pedikura + Osnovna nega + Oblikovanje obrvi = 38,96 €.
Nova PANDORA kolekcija
Ni Vam treba biti angel, da nosite nakit z angelskimi krili. Naša nova kolekcija Vas spominja, da je le nebo meja. Izberite nebeške podrobnosti, ki bodo polepšale Vaš stil. V najnovejši kolekciji Pandora poiščite kose nakita, ki so Vam najbolj pomembni!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto