Akcije - 30. marec 2020 - Qlandia

Akcije

Velika sejemska akcija ležišč 3 za 1 v Vitapurju

Sedaj je čas za novo ležišče!

V Vitapurjevi veliki sejemski akciji ležišč prejmete ob nakupu kateregakoli ležišča kar 2 DARILI. Odejo in vzglavnik!

P. S. In, štetje ovčk ni več potrebno. 

Nova PANDORA Garden kolekcija

Razveselite jo z novo Garden kolekcijo. Podarite ji Pandora šopek, ki bo vedno z njo.

Zato, ker je ona vedno tu za vas.

Magnezij Krka 300 -15% v Lekarni Mačkovec
Bodite neustavljivi! Magnezij Krka 300 vam je v mesecu marcu na voljo 15% ugodneje! Akcija velja v naši lekarni in na naši spletni lekarni.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto