Qlandia
Nova ADIDAS linija v Prvi ligi
Doseži svetlobno hitrost z novimi adidas kopačkami Speed of Light! Linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej najdeš v naših prodajalnah Prva liga.
V Novem mestu in Novi Gorici pa ponujamo tudi novo kolekcijo adidas Originals.
Tik pred začetkom sezone 2016/2017 adidas predstavlja Speed of Light, linijo najbolj dinamičnih kopačk doslej, ki povečuje nadzor nad igro in navdušuje z edinstvenimi odtenki. Nova adidas kolekcija prinaša v trgovine PRVA LIGA modele X16 PURECHAOS in ACE 16 PURECONTROL v solarno rdeči in solarno rumeni. Navdih za izbrane nianse so adidasovi kreatorji črpali iz lomljenja svetlobe, ki nastaja med poskusi na področju svetlobne hitrosti.

Svetlobna hitrost nove linije bo v prihajajoči sezoni nepogrešljiva na nogah nogometašev in na odločilnih nogometnih borbah po vsem svetu.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Novo mesto