Qlandia
novosti
Novost v Prvi ligi - PURE BOOST
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 
V trgovini Prva liga predstavljajo nov tekaški copat, ki bo zadovoljil še najzahtevnejše tekačice. 

 Boost : izdelan sem iz tisočerih boost kapsul, združenih z namenom, da ti vrnejo pozitivno energijo. 

  • Mrežast zgornji del: Zračna mrežica omogoča tvojim stopalom, da dihajo, zato med tekom ohranjaš svežino.Jaz sem PURE BOOST X, izkoristi mojo energijo.
  • Prilagodljiva podpora loka stopala: Moja prilagodljiva podpora loka stopala podpira vsak tvoj korak. Prilagodim se tvojemu stopalu ne glede na njegovo obliko.
  • Raztegljiv mrežast podplat: Moj podplat se razteza in prilagaja ob vsakem tvojem koraku za resnično lahkoten tek.

Udoben, moderen in sodoben tekaški copat.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto