Qlandia
30 % popust
Kupon ugodnosti
Ste že opravili vse za mrzle praznične in zimske dni? Da bodo vaši zimski nakupi še slajši, so v trgovini Sportina pripravili QL kupon ugodnosti.

Ste že opravili vse nakupe za mrzle praznične in zimske dni? Da bodo vaši zimski nakupi še slajši, so v trgovini Sportina za vas pripravili QL KUPON UGODNOSTI, s katerim pridobite dodatni popust na posamezni nakup.
Kupon shranite na vaš mobilni telefon ali pa prenesite pdf datoteko in kupon natisnite.
Ob naslednjem nakupu kupon pokažite na blagajni in izkoristite ugodnost, ki vam jo le-ta ponuja.

Sportina

Izkoristite kupon za 30 % popust. 

* Akcija traja do 15. decembra.
* Kupon ne velja za kolekcijo pomlad-poletje 2017.

Kupon (1.41 MB)
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto