Qlandia
novosti

Mass in Severina za modno jesen

Mass v novi kampanji s Severino predstavlja top trende modne jeseni. Fatalna pevka si je že izbrala svoj naljubši par obutve, izberite si ga tudi vi in z Massom ustvarite svoj stil.

Kakšna je najbolj trendi obutev jesenske modne sezone? Največje modne zapovedi že lahko občudujete na nogah fatalne Severine v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila dih jemajoče fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. Z letošnjim sloganom 'Ustvari svoj stil' Mass nagovarja in spodbuja vse modne navdušence, da izberejo najljubši par trendi obutve in ustvarijo samo svoj stil ter se prepustijo toku svoje lastne kreativnosti.

Tega načela se drži tudi Severina, ki se je pred kamero kot običajno prelevila v modno divo in pokazala, kako lahko s pravimi čevlji preobrazimo vsak stajling. V Mass obutvi predstavlja must have kose za jesen 2016, ki jih že lahko najdemo na policah Massovih trgovin. Med njimi izstopajo superge z dodatki in debelim narezljanim podplatom, gležnarji s kovinskimi detajli in novimi reliefnimi potiski, ter letošnji najbolj opazni trend, semiš ter škornji čez koleno. Severina se kot sicer strastna ljubiteljica čevljev z visoko peto tokrat ni mogla upreti supergam s svetlečo zvezdo, ki jih bo nosila k dnevnemu in večernemu stajlingu. Superge s posebnimi dodatki in detajli so namreč velik hit te sezone in Mass bo poskrbel, da boste v njihovi obutvi vedno v koraku s trendi.
Psst! Kmalu vam bomo razkrili še dodatne fotografije kampanje in z njimi še več modne obutve ter navdihujočih fotografij kameleonke Severine. Pričakujte drugi del modne poslastice.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?