Qlandia
novosti
Karitejevo maslo v počastitev samostojnosti žensk!
Oglejte si L'Occitanove novosti v sodelovanju s Karitejevem maslom in vrtnico, ki bodo na voljo od 6. oktobra dalje.
L'Occitanova kolekcija Karitejevo maslo je prodajna uspešnica že od samega lansiranja. Mednarodni uspeh si L'Occitane deli z več tisoč Burkinčankami, ki so predane razvoju trajnostne dobavne verige karitejevega masla po načelih pravične trgovine. 

Ob praznovanju svoje 40. obletnice je L'Occitane lansiral prav posebno izdajo v okviru kolekcije Karitejevo maslo, ki bo na prodajne police prišla s 6. oktobrom. Prodajne uspešnice je L'Occitane odel v razigrane vzorce batika. Na voljo je klasična verzija v nežni dišavi kariteja ter verziji z očarljivimi dišavnimi notami vijolice in vrtnice. Nova kolekcija je polna motivov in barv, ki pripovedujejo zgodbo o svetem karitejevem drevesu in ekonomski emancipaciji 17.000 žensk, ki v Burkina Fasu nabirajo karitejeve oreščke in jih predelujejo v maslo.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto