Qlandia
darilo
Najlepše je, kadar uganeš skrito željo

V Mladinski knjigi boste našli domiselne ideje za obdarovanje - za njo, njega, male nadobudneže, najstnike ..., ki vam bodo pomagale pri izpolnitvi skritih želja.

Res je, leto je spet naokoli in pred nami je december in prihajajoči prazniki. Prazniki pa seveda prinašajo številne želje, predvsem otrok in čas druženja s prijatelji in družino. V Mladinski knjigi boste našli domiselne ideje za obdarovanje - za njo, njega, male nadobudneže, najstnike ..., ki vam bodo pomagale pri izpolnitvi skritih želja.
Vsak kupec pa bo ob nakupu nad 20 EUR prejel tudi darilo – komplet 8 obešank z ilustracijami mačka Murija.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto