Qlandia
Nova linija copat Reebok CrossFit Nano 7
Naj vsaka sekunda šteje!V trgovini Prva liga ponosno predstavljamo CrossFit Nano 7 copate, ki nadaljujejo tradicijo Reeboka, kot vodilne svetovne blagovne znamke CrossFit skupnosti. Rezultat evolucije novih Nano copat je, da se bodo le-ti sedaj še boljše prilegali stopalu vsakega športnika.


Katere so prednosti Nano 7 copat?

  • Natančnejše prileganje – ojačana osnova za stopalo zaradi zagotavljanja maksimalne moči. 
  • Razširjeni RopePro del zagotavlja trajnost in ščiti copat s pomočjo novega gumiranega materiala. 
  • Blazinjenje in zaščita pred udarci omogoča bolj mehke gibe stopala tekom vadbe, posebej pa pri teku in skakanju.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto