Qlandia
Novosti v kolekciji Mandelj v trgovini L’Occitane
Za čvrstejšo telo in mehkejšo kožo.

Mandelj, plod z žametno mehko ovojnico in nežnim jedrom, s časom postaja vse čvrstejši. L’Occitane je poiskal navdih v mandljevi slastni dišavi in njegovih izjemnih lastnostih ter ustvaril negovalno kolekcijo Mandelj za učvrščevanje telesa. Spomladi na police prihaja novi Mandljev izboljševalni koncentrat s kofeinom in mandljevimi beljakovinami, ki poskrbi za čvrstejše telo in mehkejšo kožo.

Najnovejši dosežek Laboratorija L’OCCITANE je izvleček iz mandljeve pulpe – patentirana aktivna sestavina, pridobljena med postopkom stiskanja olja iz zmletih mandljevih jedrc. Ta izvleček je bil izbran zaradi izjemnih sposobnosti učvrščevanja in mehčanja. Kombinacija mandljevih beljakovin, olja mandljev iz Provanse, kofeina in izvlečka iz mandljeve pulpe, s katero je zasnovana kolekcija Mandelj, je odlična izbira za vse ženske, ki želijo bolje oblikovati silhueto telesa.

Novosti bodo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si na voljo od 4. maja 2017.

Mandljev izboljševalni koncentrat, 200 ml [49,80 €]

Mandljeva odlična krema za roke, 75 ml [16,30 €]

Nočni obnavljalni koncentrat za suhe in poškodovane lase, 100 ml [24,90 €]

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto