Qlandia

Novosti v kolekciji Popolna potonika v trgovini L’Occitane

Si predstavljate, kako se občuti mehkoba potonikinih cvetnih lističev? Zdaj pa pomislite, kako bi bilo lepo, če bi s tako nežnostjo vašo kožo božal izdelek za čiščenje obraza ... 

Spoznajte L'OCCITANOVO novo Cvetno čistilno olje Popolna potonika, ki je obogateno s pravimi cvetnimi listi potonike iz francoskega departmaja Drôme. 

Skupaj z oljem pa 8. junija na police prihajajo tudi novi Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika z zaščitnim faktorjem (ZF) 25 in dve priročni maski za obraz.

L'OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček in z njim obogatil kolekcijo za izboljševalno nego obraza Popolna potonika, ki kožo neguje z žametnim dotikom potonikinih cvetov. Patentirani* izvleček iz potonike, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev, je glavna aktivna sestavina izboljševalnega kompleksa, ki opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – lepša polt.

Cvetno čistilno olje Popolna potonika, 200 ml, 30,00 €
Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika, 50 ml, 11,70 €
Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika ZF 25, 4 g, 16,30 €
Hitra vlažilna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
Nočna izboljševalna maska Popolna potonika, 6 ml, 5,60 €
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?