Qlandia

Novosti v Mladinski knjigi

Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih prinese nakup šolskih potrebščin v Mladinski knjigi. Poskrbite pa tudi za poletno branje. Saj veste, ni pravega poletja brez dobre knjige! 

Vse za šolo v Mladinski knjigi

Ne spreglejte ugodnosti, ki vam jih prinese nakup šolskih potrebščin v Mladinski knjigi. Čaka vas 30 % popust na pester izbor šolskih potrebščin, 4 % popust na učbenike ter delovne zvezke, kupon za 20 % popust na nezgodno zavarovanje otrok in mladine pri Zavarovalnici Triglav, darilo za prvošolčke - steklenička za vodo ter modne slušalke Wraps kar 40 % ugodneje.

Več na: www.emka.si/sola

Akcija traja od 1. 6. 2017 do 5. 7. 2017. 4-odstotni popust velja za učbenike, potrjene s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za šolsko leto 2017/18, in pripadajoče delovne zvezke razen gradiv, pri katerih v skladu z določili Zakona o enotni ceni knjige od prvega prodajnega dneva še ni poteklo 6 mesecev. 30-odstotni popust velja za posebej označene šolske potrebščine. Kupon za ekskluzivni 20-odstotni popust pri spletni sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine pri Zavarovalnici Triglav prejmete ob nakupu potrebščin nad 20 € v Mladinski knjigi. Kupon prejmete od 1. 6. 2017 do 15. 9. 2017. Stekleničko za vodo prejmete pri nakupu šolskih potrebščin za 1. razred v vrednosti nad 25 € oz. do prodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

Poletno branje

Ni pravega poletja brez dobre knjige! V knjigarnah  Mladinske knjige vas že čaka pisan izbor privlačnega poletnega branja za vse okuse. Ob nakupu dveh knjig iz akcije Poletno branje tretjo – žepnico iz posebnega izbora – izberete BREZPLAČNO! Še pred dopustom hitro v Mladinsko knjigo ali na www.emka.si.

Akcija traja do 31. 7. 2017 in velja do prodaje zalog oz. razdelitve daril.

Več tudi na: www.mladinska.com/poletnobranje

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?