Qlandia

Kolekcija Tom Tailor jesen-zima 2017/18

V to jesen/zimo bomo vstopili s pozitivnim pogledom na življenje. V teh časih, ko nas pestijo vsakodnevne skrbi, dnevne novice in globalne spremembe, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da se s svetom soočimo z iskrenim nasmehom na obrazu.

TOM TAILOR JE ZA. IZBERITE SREČO IN DRZNOST.

Nove kolekcije TOM TAILOR v svet mode vnašajo modne tone v znak proslavljanja čustvenega preobrata. Z optimističnim odnosom in pravimi oblačili iz kolekcije TOM TAILOR jesen/zima je svet v trenutku videti precej bolj barvit. Vse se vrti okoli drznega modnega izražanja in modnih dodatkov, ki jih lahko izdelate sami. To sezono smo se odločili za več barve, več pustolovskega pridiha in več značaja. Pomembno je, da se z življenjem soočimo bolj sproščeni lter predvsem enotni. TOM TAILOR združuje ljudi s ciljem ustvarjanja skupnih veselih trenutkov. Skupaj sprejmimo to tveganje, ne da bi pri tem izgubili svoj individualni stil.

STE PRIPRAVLJENI IZSTOPITI IZ SVOJEGA OBMOČJA UDOBJA? BODITE ZA.

To prihajajočo sezono bomo nosili krajše športno-elegantne caban jakne z gumbi v kombinaciji s kontrastnimi kavbojkamiin grobimi pleteninami. Nadeli si bomo pilotske jakne bogate bordo rdeče barve in trendovske puhovke s kamuflažnimvzorcem v kombinaciji s črnimi kavbojkami. Ona je ZA urbane spodnje dele trenirk s športnimi belimi črtami ob straneh, rdeče puloverje z našitki iz frotirja in ujemajoče se bele športne copate. On je ZA bunde olivne barve, udobne volnene puloverje in ponošene kavbojke z robustnim pasom.

STE PRIPRAVLJENI, DA SE NA NOVO DEFINIRATE? BODITE ZA.

O ZNAMKI TOM TAILOR

Znamka TOM TAILOR privlači kupce, ki so jim pomembne individualnost, samozavest in aktivnost ter ki uživajo v dinamičnem življenjskem slogu v mestnem okolju. TOM TAILOR s pristnimi in samozavestnimi oblačili podpira mestnega človeka. Oblačila odlikujejo sproščene, športne in naravne komponente, ki temeljijo na slogovni samozavesti in sodobnih krojih. Znamka se osredotoča tudi na sodobne sloge, s katerimi boste pustili nepozaben vtis. Z našimi oblačili bo vaš slog samozavesten, moden, eleganten, dovršen, manj barvit ter izdelan iz nabora izbranih tkanin. Vse sloge vsako leto ponudimo v dvanajstih različnih kolekcijah.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?