Qlandia
Dan zaljubljencev v Pandori
Ob nakupu nad določenim zneskom vam podarimo svečo in možnost nakupa določenega obeska za 1,00 €. 

*Od 10. 2. 2018 do 14. 2. 2018 v PANDORA poslovalnicah vam pri nakupu nad 100 € podarimo svečo, pri nakupu nad 125 € pa vam podarimo svečo in možnost dokupa določenega obeska za 1€. 

Akcija velja za vse poslovalnice PANDORA - Punta Vista d.o.o.. V akcijo sta vključena dva obeska (pod kodo 796601 in 796564). Akcija velja do razprodaje zalog. Slike so informativnega značaja. Akcije se med seboj ne kombinirajo
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto