Qlandia
Predstavitvene stojnice študentov FZV Novo mesto
V torek, 10. aprila 2018 od 9.00 do 15.00 ure. 
Študenti Fakultete za zdravstvene vede Novo mesto bodo ob Svetovnem dnevu zdravja na stojnicah s simulatorjem starosti prikazali, kako se starostnik sooča in spoprijema s starostnimi spremembami, osveščali starejše in njihove svojce o pripravi na obdobje prek upokojitvijo, kakovostnem preživljanju življenja starejših, pomoči starejših na domu in o kronični napredujoči bolezni možganov, ki se vse pogosteje pojavlja v starosti - demenci, dalje delili zloženke o navedenih temah in merili krvni pritisk. 

Vljudno vabljeni!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto