Qlandia

Massova poletna zgodba z natikači

Ste za to vroče poletje že izbrali must have trendi natikače, ki bodo z vami na vsakem koraku? 

Natikači so letos nepogrešljivi, pravijo v Massu, kjer so pripravili top izbor - kateri so vaši najljubši?

Poletne modne zgodbe bodo letos zaznamovali natikači, absolutno nepogrešljiva obutev te vroče sezone. So nepogrešljivi kos urbane modne scene. V Massu obožujejo ta trend in so za modne navdušenke pripravili modni nabor natikačev v sijočih metalnih odtenkih, z dodatki kovinskih zakovic, s paščkom iz elegantnega svilnatega materiala, športnih natikačev z izstopajočim logotipom priznanih športnih znamk in številnih drugih šik natikačev. 

Nad njimi je navdušena tudi znana modna blogerka Lara Begič, avtorica bloga Mainstream Chic, ki se je na prvi pogled zaljubila v Tommy Jeans natikače v svetleči srebrni barvi in kontrastnim črnim podplatom. Zaznamuje jih detajl zapisane znamke z velikimi tiskanimi črkami, ki dajejo športno elegantnim natikačem dodatni urbani pridih. Lara je za novo modno spletno platformo But First Shoes z natikači iz Massa ustvarila stajling, v katerem se popolno prepletata eleganca in sproščeno udobje. 

Z natikači to poletje ne boste potrebovali druge obutve, saj bodo dopolnili prav vsak staljing, od plaže pa do vročega mestnega betona.

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First, Shoes!‘.

Kateri natikači so letos najbolj trendi, preverite na ButFirstShoes.com ali Mass.si.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?