Qlandia

Poletne lahkotne superge iz Massa

Eden izmed znamenje v poletja so živahne barve, ki izžarevajo pozitivno energijo. 

Nosite jih tudi na nogah in obujte modne živo barvne poletne superge iz Massa, ki bodo veselo popestrile tudi najbolj preprost stajling.

Dolgo pričakovano poletje je tukaj in kako ga lepše pozdraviti kot z živobarvnimi modnimi kosi. Letos so trendi enobarvne različice kosov, kot na primer v eno barvo oblečen celoten čevelj, od podplata do zgornjega dela. V Massu imajo radi žive barve in so prepričani, da superg v modni omari ni nikoli dovolj, za ta letni čas tudi bolj poletnih, lahkotnih superg. Takšna kombinacija barve in poletnega udobja je popolno izražena v rumenih S.Oliver supergah iz Massa, v katere se je zaljubila tudi Sara Zavernik ali The Blonde bliss, ena najbolj popularnih modnih in lifestyle blogerk pri nas. 

Te rumene superge so nekaj posebnega, saj je podplat narejen iz pene, kar naredi čevelj lahek in mehak, hkrati pa so superge iz materiala, ki se oprime stopala in pusti nogi dihati. Za piko na i pa jih zaznamuje še velik logotip S.Oliver v kontrastni barvi, zapisan čez celoten podplat – da bodo vsi za vami opazili vašo trendi obutev. Poletne barvite superge so res vsestranske, saj elegantnim in ženstvenim kosom, kot je poletna bela obleka, dodajo drznost in preobrazijo stajling v bolj vsakdanjega, sproščenega.

Kakšne poletne lahkotne superge so letos najbolj trendi, preverite na novem modnem portalu ButFirstShoes.com ali Mass.si.

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?