Qlandia
Poletne lahkotne superge iz Massa

Eden izmed znamenje v poletja so živahne barve, ki izžarevajo pozitivno energijo. 

Nosite jih tudi na nogah in obujte modne živo barvne poletne superge iz Massa, ki bodo veselo popestrile tudi najbolj preprost stajling.

Dolgo pričakovano poletje je tukaj in kako ga lepše pozdraviti kot z živobarvnimi modnimi kosi. Letos so trendi enobarvne različice kosov, kot na primer v eno barvo oblečen celoten čevelj, od podplata do zgornjega dela. V Massu imajo radi žive barve in so prepričani, da superg v modni omari ni nikoli dovolj, za ta letni čas tudi bolj poletnih, lahkotnih superg. Takšna kombinacija barve in poletnega udobja je popolno izražena v rumenih S.Oliver supergah iz Massa, v katere se je zaljubila tudi Sara Zavernik ali The Blonde bliss, ena najbolj popularnih modnih in lifestyle blogerk pri nas. 

Te rumene superge so nekaj posebnega, saj je podplat narejen iz pene, kar naredi čevelj lahek in mehak, hkrati pa so superge iz materiala, ki se oprime stopala in pusti nogi dihati. Za piko na i pa jih zaznamuje še velik logotip S.Oliver v kontrastni barvi, zapisan čez celoten podplat – da bodo vsi za vami opazili vašo trendi obutev. Poletne barvite superge so res vsestranske, saj elegantnim in ženstvenim kosom, kot je poletna bela obleka, dodajo drznost in preobrazijo stajling v bolj vsakdanjega, sproščenega.

Kakšne poletne lahkotne superge so letos najbolj trendi, preverite na novem modnem portalu ButFirstShoes.com ali Mass.si.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto