Qlandia
Podaljšana totalna razprodaja v Optiki Clarus
Do - 50% popust na vaša NOVA SONČNA OČALA!

Naša TOTALNA RAZPRODAJA sončnih očal do - 50 %* se NADALJUJE! Zaradi izjemnega zanimanja podaljšujemo akcijo, zato še vedno lahko ulovite sončna očala do - 50 % v VSEH POSLOVALNICAH Optike Clarus po Sloveniji.

Se vidimo v Optiki Clarus!

*Popusti veljajo od 1. 9. 2018 do 30. 9. 2018. Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Velja za sončna očala na zalogi.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto