Qlandia
Znižanje v Optiki Clarus
10-dnevno znižanje za otroke in odrasle

Prvi šolski dan je že pred vrati. Zagotovite vašim najmlajšim dober pogled na tablo tudi iz zadnje šolske klopi in super izgled z novimi korekcijskimi okvirji za očala. Da pa boste lažje brali njihove domače naloge, smo pripravili akcijo tudi za vas.

Za lažji skok v šolske klopi bomo znižali cene:     

  • vsem otroškim korekcijskim okvirjem za očala -12%   
  • in vsem korekcijskim okvirjem blagovne znamke POLICE za -15%.*  

Izkoristite izjemno akcijo od srede, 29. 8., do sobote, 8. 9., ki velja prav v VSEH POSLOVALNICAH Optike Clarus po Sloveniji. Psst … Ste preverili vid vas in vaših najmlajših pred odhodom v šolo? Samo z enim klikom se lahko naročite na okulistični pregled TUKAJ. Ker poletja še ni konec, lahko do konca meseca ujamete sončna očala do - 50 % na naši TOTALNI RAZPRODAJI.

Pričakujemo vas s širokim naborom sončnih, korekcijskih in športnih očal priznanih blagovnih znamk, kontaktnimi lečami in drugimi dodatki.


Se vidimo v Optiki Clarus!

*Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto