Qlandia
Čuten Guess nakit za vse priložnosti v Slowatch
Čutna pomladna cvetlica potonika je zaznamovala zimsko kolekcijo Guess nakita. 
Precizno izdelan nakit v zlati barvi, ki je dodatno oplemeniten s Swarovski kristali, je idealen dodatek večerni ali glamurozni novoletni opravi. Za bolj drzna Guess dekleta pa tudi spremljevalec dnevnih »stylingov«. Guess nakit je na voljo v prodajalnah Slowatch po Sloveniji in v spletni trgovini www.slowatch.si.

Cena verižice: 99,00 €, več >>

Cena uhanov: 39,00 €, več >>

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto