Qlandia

Vitapurjevo DARILO, ki odganja strahove!

Ob vsakem nakupu nad 50 eurov BREZPLAČNO prejmete metlo za čiščenje.
Vitapurjeva noč čarovnic traja od 31. 10. pa kar do 5. 11. 2018. Preberite, kako boste z DARILOM pregnali strahove!

Noč čarovnic je strašen praznik vampirjev, zombijev in drugih nezemeljskih stvorov. Kelti so včasih verjeli, da se na polno luno pred prestopom v zimski čas na Zemljo spustijo demoni in zle sile, ki jih je treba pregnati z maskami in obdarovati z darovi. A danes nam v naših domovih grozijo vse bolj resnični strahovi. Kateri so in s čim jih lahko odženemo?
 Strah številka 1:  Poznamo 85.000 kemikalij, le 200 jih je testiranih za vpliv na zdravje!

Z uporabo čistil lahko v stanovanje vnašate ogomno kemikalij, za katere nihče natančno ne ve, kako vplivajo na zdravje. Z metlo Kvikk zmanjšajte vnos kemikalij v svojem domu, saj dobro čistijo že z vodo ali minimalno količino čistila.

 Strah številka 2:  Največ mikrobov in bakterij uspeva tam, kjer preživimo največ časa!

Na vseh predmetih, ki jih uporabljamo, se nahajajo bakterije in mikrobi. V kopalnicah, kuhinjah in spalnicah je lahko najti tudi do 8.000 vrst bakterij. S krpami in metlo Kvikk boste čistili bolj učinkovito, saj so antibakterijske in zmorejo brez kemikalij odstraniti do 90 % bakterij.

Preženite strah pred umazanijo in nevarnimi kemikalijami z Vitapurjevim DARILOM! Metlo za čiščenje Scandinavia Kvikk boste prejeli ob vsakem nakupu nad 50 eurov. Metlin ročaj se podaljša do 160 cm, s pralnimi krpami pa boste privarčevali pri čistilih in učinkovito odstranili nečistoče iz vseh vrst talnih površin.

Vabljeni v trgovino Vitapur!

Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?