Qlandia
Vitapurjevo DARILO, ki odganja strahove!
Ob vsakem nakupu nad 50 eurov BREZPLAČNO prejmete metlo za čiščenje.
Vitapurjeva noč čarovnic traja od 31. 10. pa kar do 5. 11. 2018. Preberite, kako boste z DARILOM pregnali strahove!

Noč čarovnic je strašen praznik vampirjev, zombijev in drugih nezemeljskih stvorov. Kelti so včasih verjeli, da se na polno luno pred prestopom v zimski čas na Zemljo spustijo demoni in zle sile, ki jih je treba pregnati z maskami in obdarovati z darovi. A danes nam v naših domovih grozijo vse bolj resnični strahovi. Kateri so in s čim jih lahko odženemo?
 Strah številka 1:  Poznamo 85.000 kemikalij, le 200 jih je testiranih za vpliv na zdravje!

Z uporabo čistil lahko v stanovanje vnašate ogomno kemikalij, za katere nihče natančno ne ve, kako vplivajo na zdravje. Z metlo Kvikk zmanjšajte vnos kemikalij v svojem domu, saj dobro čistijo že z vodo ali minimalno količino čistila.

 Strah številka 2:  Največ mikrobov in bakterij uspeva tam, kjer preživimo največ časa!

Na vseh predmetih, ki jih uporabljamo, se nahajajo bakterije in mikrobi. V kopalnicah, kuhinjah in spalnicah je lahko najti tudi do 8.000 vrst bakterij. S krpami in metlo Kvikk boste čistili bolj učinkovito, saj so antibakterijske in zmorejo brez kemikalij odstraniti do 90 % bakterij.

Preženite strah pred umazanijo in nevarnimi kemikalijami z Vitapurjevim DARILOM! Metlo za čiščenje Scandinavia Kvikk boste prejeli ob vsakem nakupu nad 50 eurov. Metlin ročaj se podaljša do 160 cm, s pralnimi krpami pa boste privarčevali pri čistilih in učinkovito odstranili nečistoče iz vseh vrst talnih površin.

Vabljeni v trgovino Vitapur!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA



Novo mesto