Qlandia
Mi smo znižani v Müllerju – VSE ZA MALČKE!

Izkoristite dan otroka v Müllerju in prejmite 15% popust na celoten sortiment za malčke!*

Samo v TOREK, 6.11.2018.

* Popust ne velja za začetna mleka/formule za dojenčke, knjige, slikanice, darilne kartice, foto storitve, Diddl, Depesche, Nici, izdelke iz oddelka multimedije ter ostale izdelke z zavezujočo prodajno ceno.

Popust se obračuna na blagajni in se ne sešteva z ostalimi popusti, akcijami. Slika je simbolna.

Vabljeni v Müller.

Več ponudbe najdete na www.mueller.si

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto