Qlandia
TROLLBEADS "STARDUST" kolekcija 2018 v Slowatch
Nova kolekcija iz Trollbeads je polna iskric. Pogled na nočno nebo.

Živiljenje polno čudežev. Ljudje sestavljeni iz zgodb. To so dragoceni trenutki, ki povsod pustijo iskrice. Kolekcija Stardust prinaša iskrico v štirih različnih barvnih steklenih kroglicah - vse iz muranskega stekla. Bodite čustveni z barvo ljubezni ali se počutite zadovoljni z barvo narave. Izberite modro za modrost, svežino in čistost ali rumeno za upanje, veselje in prijateljstvo.

Trollbeads je svetovno znan po očarljivem načinu igranja s steklom, vse steklene kroglice Trollbeads so ročno izdelane pred vročim, odprtim plamenom. Trollbeads je izviren, visokokakovosten koncept na osnovi obeskov, ki ponuja na stotine kombinacij – vsak obesek je majhen del umetnosti in pripoveduje drugo zgodbo. Vsaka zgodba ima svoj obesek

Trollbeads, danska družinska blagovna znamka nakita je bila ustanovljena leta 1976 in izumila izvirni koncept na osnovi obeskov. Bistvo blagovne znamke je samoizražanje s 600 različnimi obeski v srebru, zlatemu steklu in dragih kamnih.

Trollbeads nakit je na voljo v prodajalnah Slowatch in v spletni trgovini www.slowatch.si.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto