Qlandia

Tvoja leta, tvoj popust v Optiki Clarus

Toliko let kot štejete, toliko popust na korekcijski okvir dobite.

Razveseljujemo vas z novo akcijo »Tvoja leta, tvoj popust«*. Tokrat vam bodo vaša leta koristila - Toliko let kot štejete, toliko popust na korekcijski okvir dobite. Pri koriščenju akcije pa dobite tudi BREZPLAČEN OKULISTIČNI PREGLED.

Pri nakupu izbranih modelov korekcijskih očal iz kolekcij vam upošte­vamo toliko % popusta, kolikor let štejete! Ob nakupu le predložite svoj osebni dokument in upoštevali vam bomo popust v višini vaše starosti.

Nekaj izbranih modelov okvirjev za očala, ki jih lahko koristite v aktualni akciji, si lahko pogledate v našem novem KATALOGU.

*Akcije se izključujejo, popusti se ne seštevajo. Akcija velja le za korekcijske okvirje, označene z oznako Clarus %. Pogoj za nakup so korekcijska očala s stekli. Akcija vključuje brezplačen okulistični pregled. Akcija traja od 1. 12. 2018 do 12. 1. 2019. Višina popusta se določi glede na starost stranke ob predložitvi osebnega dokumenta. Stranka lahko v času trajanja akcije koristi popust le za nakup enih korekcijskih okvirjev. Najvišji možen popust je 80 %. Akcija velja v poslovalnicah Optike Clarus po Sloveniji.
Izpolnite skrito željoIzpolnite skrito željo
IZBERITE VREDNOST
IZBERITE TIP DARILNE KARTICE
Že imate svojo QL kartico?
Že imate svojo QL kartico?