Qlandia
Praznični prihranki v Vitapurju
Vitapur od 10. 12. do 17. 12. 2018 razveseljuje s svežimi prazničnimi ugodnostmi. Pridružite se vzdušju in nakupujte ugodna darila za vaše najdražje.
Prvi decembrski dnevi so za nami, lučke že gorijo, prevzema nas praznično veselje. V tem času je Vitapur izdelke za spanje, kuhanje, dom in prosti čas ZNIŽAL KAR DO 60 %.

4 najboljše ponudbe za praznične prihranke:

  1. Dodatni 10% praznični popust na vsa ležišča Hitex: SAMO do 17. 12. 2018!
  2. Brisače Svilanit samo v tem tednu po akciji 1+1 GRATIS! Izkoristi do 17. 12. 2018!
  3. Velika izbira izdelkov za praznična darila: dekorativni vzglavniki, kopalni plašči, nogavice kar do 60 % CENEJE! 
  4. Nizki, višji pekači in pekači za mufine Rosmarino kar 50 % CENEJE!

Vitapur vas tudi obdaruje: V času veselega decembra ob vsakem nakupu nad 30 € brezplačno prejmete udobne copate. Darila delijo, dokler jih ne zmanjka, zato pohitite! Obiščite trgovino Vitapur, ker dobite znižane cene vrhunskih izdelkov kar do 60% ceneje!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto