Qlandia
Vitapurjevi izdelki do 60% ceneje
Samo za kratek čas! V trgovini Vitapur so pripravili širok izbor izdelkov za praznična darila po posebno ugodnih cenah.
Če še vedno ne veste, kje kupiti darila, navdih poiščite v aktualnih Vitapurjevih akcijah! Preberite več, kaj se trenutno najbolj splača! Samo še do 24.12.2018 vam ob vsakem nakupu nad 30 eurov podarijo še mehke tople copate.

Samo do 24.12.: vse posteljnine Vitapur znižane za 50%

Vitapurjeve posteljnine so iz naravnih materialov, izbirate pa lahko med bombažem in satenom. Na zalogi imajo pester izbor barv in potiskov, nekaj modelov pa odlikuje lično vezen vzorec.
Osvežite svojo spalnico s posebno praznično ponudbo ali podarite posteljnino za darilo svojim najdražjim.

Naj zadiši po praznikih: pekači Rosmarino do 60% ceneje

Razveseljujte svoje domače z domačimi piškoti, kolači, muffini in poticami. Razvajajte jih z odličnimi pečenkami za praznične dni in priredite pojedino, ki si jo bodo zapomnili do naslednjega božiča.
Vse pekače Rosmarino odlikuje vrhunski mineralni premaz proti prijemanju, ki je 100 % brez PFOA snovi. Hrano tako lahko pripravite na naraven način z bistveno manj maščobami.

Vabljeni v trgovino Vitapur, kjer vas čaka še več ugodnih prazničnih ponudb!
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto