Qlandia
Comma - Poletje je čas za barve
Kolekcija Comma že naznanja začetek poletja z izrazitimi barvami oblačil, ki pritegnejo pozornost.

V ospredju sta rdeča in kraljevsko modra, ki se odlično kombinirata z belo. Vse te barve skoraj nikoli ne grejo iz mode. Za razigranost kolekcije poskrbijo cvetlični vzorci in črte, ki se enostavno kombinirajo tako z zgornjimi kot s spodnjimi deli oblačil. V ospredju so tako kratke kot dolge lahkotne obleke, topi manjšimi detajli, ki so značilnost znamke Comma in 7/8 hlače krojene na cigareto.

Comma ponuja široko paleto oblačil za različne priložnosti, naj bo to poslovna ali posebna priložnost.

Pustite domišljiji prosto pot in kombinirajte različne barve v katerih se dobro počutite. Letos si privoščite malo več in kraljevsko modro kombinirajte z živo rdečimi dodatki. S tem ne morete zgrešiti!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto