Qlandia
Samo 5 dni: Vse odeje 1+1 GRATIS v Vitapurju
Od četrtka, 9. 5. 2019, do ponedeljka, 13. 5. 2019, v trgovini Vitapur poteka akcija 1+1 gratis na vse odeje. 2 odeji tako lahko dobite že za 39,90 €.
Izbirajte med pestro ponudbo poletnih, celoletnih in zimskih odej z naravnimi ali sintetičnimi polnili!

Vitapurjevi nasveti pri izbiri odeje:

  1. Kakšna temperatura vam med spanjem najbolj ustreza? Če vam je rado vroče, izberite tanjšo odejo. Če pa vas rado zebe, sezite po debelejši odeji.
  2. Kakšna naj bo dimenzija odeje? Izberite jo glede na vašo telesno višino in velikost vaše postelje. Za popolno udobje naj bo odeja večja od vaše postelje.
  3. Kakšno naj bo polnilo odeje? Izbirate lahko med sintetičnimi in naravnimi polnili. Naravna polnila kot so puh, svila, volna ali bambusova vlakna poskrbijo za odlično zračnost in zagotavljajo vrhunske toplotne značilnosti odeje. Sintetična polnila so na drugi strani zelo enostavna za vzdrževanje, po mehkobi in toploti pa se kosajo tudi z odejami iz naravnih materialov.
Izkoristite ugodnost in prihranite pri nakupu poletnih, celoletnih in zimskih odej. 

Akcija 1+1 GRATIS na vse odeje velja samo do 13. 5. 2019 v vseh trgovinah Vitapur!

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto