Qlandia
Gratis ovijanje v Müllerju
Do 30. septembra ovijanje vseh velikosti oziroma formatov knjig, učbenikov ter delovnih zvezkov.

Potrebujete ovitek za knjigo, učbenik, delovni zvezek?
Sedaj v izbranih poslovalnicah Müller nudimo nov in sodoben način OVIJANJA VSEH VELIKOSTI OZIROMA FORMATOV KNJIG, UČBENIKOV TER DELOVNIH ZVEZKOV PO CENI 0,99 € (evrov) za kos.
Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Ovitek je brezhibno prilagojen knjigi in zvezku.

Do 30. septembra pa lahko izkoristite AKCIJO za GRATIS OVIJANJE*, saj ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 (pet) gratis ovijanj in za vsak nadaljni nakup za 10 € (evrov) prejmete dodatno 1 (eno) GRATIS OVIJANJE.
Akcija velja ob predložitvi računa v vrednosti nad 50 € v izbranih poslovalnicah Müller.

* Ovijanje nudimo v poslovalnicah Ljubljana BTC, Koper, Ljubljana Rudnik, Maribor Europark, Celje, Murska Sobota Lendavska, Novo mesto, Nova Gorica, Kranj Qlandia, Ljubljana Čopova in Ptuj. Do 30.9.2019 lahko izkoristite akcijo gratis ovijanje in prejmete ob nakupu nad 50 € 5 GRATIS ovijanj za knjige, učbenike in delovne zvezke. Za vsak nadaljni nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS ovijanje za knjige, učbenike in delovne zvezke (npr. ob nakupu izdelkov nad 60 € prejmete 6 GRATIS OVIJANJ, ob nakupu nad 70 € prejmete 7 GRATIS OVIJANJ, itd.). Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 15.7. do 30.9.2019. En račun velja ob enkratnem koriščenju gratis ovijanja. Vrednosti računov se ne sešteva. Izplačilo v gotovini ni mogoče.

Več o ponudbi najdete na www.mueller.si ali v poslovalnici Müller.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL in ustvarjalne vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Zadel te je QL val svežine!
Sodeluj v nagradni igri in osvoji QL nagrade.
povratna letalska karta[br] do Španije (za 2 osebi*)
1x
povratna letalska karta
do Španije (za 2 osebi*)
osvežitev garderobe v [br]vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
5x
osvežitev garderobe v
vrednosti 20 € (e-Darilna kartica Qlandia)
majica[br]Qlandia
30x
majica
Qlandia
Izpolni spodnji obrazec in sodeluj v nagradni igri.
 
Na oddan e-mail naslov želim biti obveščen o novih nagradnih igrah Qlandia. 
Želiš več možnosti za QL nagrado?
Pošlji val svežine še svojim prijateljem.
(ta korak ni obvezen za sodelovanje v nagradni igri)
Vsak, ki bo tvoj val sprejel, bo sodeloval v nagradni igri,
obenem pa bo tudi tebi dal dodatno možnost za nagrado.
*Na vpisane e-mail naslove prijateljev bomo poslali vabilo v tvojem imenu. E-mail naslovi prijateljev se nikamor ne shranijo.
Novo mesto