Qlandia
Gratis ovijanje v Müllerju
Do 30. septembra ovijanje vseh velikosti oziroma formatov knjig, učbenikov ter delovnih zvezkov.

Potrebujete ovitek za knjigo, učbenik, delovni zvezek?
Sedaj v izbranih poslovalnicah Müller nudimo nov in sodoben način OVIJANJA VSEH VELIKOSTI OZIROMA FORMATOV KNJIG, UČBENIKOV TER DELOVNIH ZVEZKOV PO CENI 0,99 € (evrov) za kos.
Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Ovitek je brezhibno prilagojen knjigi in zvezku.

Do 30. septembra pa lahko izkoristite AKCIJO za GRATIS OVIJANJE*, saj ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 (pet) gratis ovijanj in za vsak nadaljni nakup za 10 € (evrov) prejmete dodatno 1 (eno) GRATIS OVIJANJE.
Akcija velja ob predložitvi računa v vrednosti nad 50 € v izbranih poslovalnicah Müller.

* Ovijanje nudimo v poslovalnicah Ljubljana BTC, Koper, Ljubljana Rudnik, Maribor Europark, Celje, Murska Sobota Lendavska, Novo mesto, Nova Gorica, Kranj Qlandia, Ljubljana Čopova in Ptuj. Do 30.9.2019 lahko izkoristite akcijo gratis ovijanje in prejmete ob nakupu nad 50 € 5 GRATIS ovijanj za knjige, učbenike in delovne zvezke. Za vsak nadaljni nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS ovijanje za knjige, učbenike in delovne zvezke (npr. ob nakupu izdelkov nad 60 € prejmete 6 GRATIS OVIJANJ, ob nakupu nad 70 € prejmete 7 GRATIS OVIJANJ, itd.). Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 15.7. do 30.9.2019. En račun velja ob enkratnem koriščenju gratis ovijanja. Vrednosti računov se ne sešteva. Izplačilo v gotovini ni mogoče.

Več o ponudbi najdete na www.mueller.si ali v poslovalnici Müller.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto