Qlandia
Nova kolekcija za čiščenje obraza L'OCCITANE
Oljni, mlečni, vodni …
Kako pa si vi najraje čistite obraz?

Kaj vam je ljubše: svežina, mehkoba ali udobje? V vsakem primeru ima L'OCCITANE
za vas popoln čistilec! Pri iskanju najboljšega za svojo kožo se ravnajte po počutju …

Če obožujete svežino, izberite L’OCCITANOVE zelene izdelke s tekočimi in gelastimi teksturami ter koži privoščite osvežilni koktajl, obogaten s kumarico in timijanom z juga Francije.
Če prisegate na mehkobo, boste uživali v sladki dišavi medu in fige, kremastih in mlečnih teksturah ter prisrčnih rožnatih odtenkih. Če pa potrebujete udobje, si privoščite nego z zlatimi oljnimi teksturami in cvetnimi dišavami, ki bodo ustvarile popolno udobje!

Vsi izdelki iz L’OCCITANOVE nove kolekcije za čiščenje obraza so prepojeni z izvlečki iz sadja in zelenjave iz Provanse ali z juga Francije, ki so bili izbrani zaradi svojih specifičnih negovalnih lastnosti.

Na voljo v trgovinah L’Occitane in spletni trgovini
www.loccitane.si od 5. septembra 2019.

Dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice, 100 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice, obogaten s cvetovi immortelle in ognjiča, učinkovito odstrani vodoodporna ličila z oči in ustnic. Izvleček iz cvetlice immortelle kožo neguje, ognjič pa jo pomiri. Dvofazni odstranjevalec ličil je primeren za vse tipe kože in tudi za občutljivo. Svilnata formula kožo popolnoma očisti in pomiri.
Cena: 19,3 €
Peneča se krema za čiščenje obraza, 125 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Peneča se krema za čiščenje obraza s svilnato formulo kožo popolnoma očisti ter jo naredi mehko in zdravo sijočo. Krema, obogatena s figo in medom, kožo nežno očisti ter z nje odstrani nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …) in še zadnje sledi ličil. Peneča se krema s koži prijazno pH-vrednostjo je idealna za normalno do mastno kožo in tudi za občutljivo. Ovijte obraz v tančico čistoče in mehkobe …
Cena: 19,3 €
Peneči se gel za čiščenje obraza, 200 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Peneči se gel za čiščenje obraza je idealen za vsakodnevno uporabo za vse tipe kože in tudi za občutljivo. Gel, obogaten z osvežilno kumarico in timijanom, se v stiku z vodo spremeni v nežno, mehko peno, ki osveži obraz in pomaga zmanjšati nepravilnosti. S kože nežno odstrani nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …) in še zadnje sledi ličil.
Cena: 19,3 €
Čistilno mleko za obraz, 200 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Čistilno mleko za obraz, obogateno s pomirjevalno figo in zaščitnim medom, odstrani vodoodporna ličila in nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …), kožo pa sprosti in zmehča. Kremasta formula s koži prijazno pH-vrednostjo je primerna je za vse tipe kože in tudi za občutljivo.
Cena: 19,3 €
Olje za odstranjevanje ličil, 200 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Olje za odstranjevanje ličil, ki se v stiku z vodo spremeni v nežno mlečno teksturo, učinkovito očisti in zmehča kožo ter ji podari zdrav sijaj. Naravna formula s koži prijazno pH-vrednostjo odstrani tudi vodoodporna ličila in nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …), kožo pa naredi prožnejšo.
Cena: 19,3 €
Micelarna vodica 3 v 1, 200 ml
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Micelarna vodica 3 v 1 je izdelek, ki navduši s trojnim delovanjem: nežno odstrani tudi vodoodporna ličila in nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …), kožo poživi in pripravi na nanos drugih izdelkov, obenem pa jo navlaži in zmehča. Naj bo vaša koža dan za dnem sijoča in vitalna!
Cena: 19,3 €
Milo za obraz, 80 g
Kaj vam je najpomembnejše pri čiščenju obraza – učinkovitost, svežina, mehkoba ali udobje? Zakaj ne bi imeli kar vsega? Odkrijte L'OCCITANOVO novo celovito kolekcijo izdelkov za čiščenje obraza, ki kožo razvaja z najboljšim iz narave! Milo za obraz, ki se v stiku z vodo spremeni v belo kremasto peno, nežno očisti kožo ter z nje odstrani nečistoče (vidne sledi onesnaženja, odvečni sebum …) in še zadnje sledi ličil. Primerno je za vse tipe kože in tudi za občutljivo.
Cena: 15,80 €
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto