Qlandia
Aktivno! Z Lisca Cheek Energy

Med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Je tudi vam najpomembneje, da je aktivno perilo udobno in zagotavlja dobro podporo? A kljub temu želite, da je lepo in stilizirano, da ste v njem resnično samozavestni? Potem je kolekcija športnega perila Energy iz Lisce gotovo prava za vas – udobna, zračna in seksi. Novo aktivno perilo je oblikovano iz najsodobnejšega materiala, ki odvaja vlago stran od kože. Kombinacija mikrovlaken in mreže zagotavlja maksimalno zračnost in prijeten občutek na koži kljub potenju.

In če potrebujete dodaten razlog, da začnete športati – med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Preverite, kako ste lahko aktivni in modni hkrati v prodajalni Lisca.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVAQL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

DARILNA KARTICA SUPERNOVA
Super darilo za izpolnitev najlepših želja.
DARILNA KARTICA SUPERNOVANovo mesto