Qlandia
Aktivno! Z Lisca Cheek Energy

Med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Je tudi vam najpomembneje, da je aktivno perilo udobno in zagotavlja dobro podporo? A kljub temu želite, da je lepo in stilizirano, da ste v njem resnično samozavestni? Potem je kolekcija športnega perila Energy iz Lisce gotovo prava za vas – udobna, zračna in seksi. Novo aktivno perilo je oblikovano iz najsodobnejšega materiala, ki odvaja vlago stran od kože. Kombinacija mikrovlaken in mreže zagotavlja maksimalno zračnost in prijeten občutek na koži kljub potenju.

In če potrebujete dodaten razlog, da začnete športati – med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Preverite, kako ste lahko aktivni in modni hkrati v prodajalni Lisca.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto