Qlandia
Aktivno! Z Lisca Cheek Energy

Med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Je tudi vam najpomembneje, da je aktivno perilo udobno in zagotavlja dobro podporo? A kljub temu želite, da je lepo in stilizirano, da ste v njem resnično samozavestni? Potem je kolekcija športnega perila Energy iz Lisce gotovo prava za vas – udobna, zračna in seksi. Novo aktivno perilo je oblikovano iz najsodobnejšega materiala, ki odvaja vlago stran od kože. Kombinacija mikrovlaken in mreže zagotavlja maksimalno zračnost in prijeten občutek na koži kljub potenju.

In če potrebujete dodaten razlog, da začnete športati – med 9. in 19. 9. 2019 vas Lisca razvaja z 20% popustom na športna oblačila Lisca Cheek Energy.

Preverite, kako ste lahko aktivni in modni hkrati v prodajalni Lisca.

QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Ste v svoji Qlandii že zagledali nov QL magazin Mini? Ne, to ni magazin za naše najmlajše obiskovalce, čeprav se v njem najdejo simpatično QL vsebine tudi zanje, temveč manjša, krajša in bolj ekspresna različica QL magazina, ki jo boste z veseljem prebrali, ko boste imeli 5 minut časa.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto