Qlandia
Dnevi lepote so tu

Od 1. do 28. oktobra vas v prodajalne dm vabijo Dnevi lepote, kjer vam ob nakupu treh ličil iste blagovne znamke najcenejše podarijo.

Prvi zares jesenski mesec s seboj ne prinaša le novih barv narave, ampak tudi mnoge lepotne novosti in ugodnosti. Od 1. do 28. oktobra vas v prodajalne dm vabijo Dnevi lepote, kjer vam ob nakupu treh ličil iste blagovne znamke najcenejše podarijo.

Izbirali boste lahko med številnimi novostmi različnih blagovnih znamk in preizkušali trende prihajajoče sezone, ob nakupu ličil nad 30 EUR pa podrgnili za srečo in osvojili številne lepotne nagrade.

Ekskluzivne dm Akademije ličenja s top vizažistkami

Za vse lepotne navdušenke so v sodelovanju s štirimi priznanimi slovenskimi vizažistkami poskrbeli tudi s prav posebnimi, ekskluzivnimi dm Akademijami ličenja. Vsaka vizažistka se bo posvetila enemu izmed področij – podlagam za obraz, ličilom za oči, ustnicamin obrvem.

Na dm spletni strani poiščite termine teh specializiranih delavnic, izberite vizažistko in temo, ki vas najbolj zanima ter si pravočasno zagotovite svoje mesto.

Vabljeni, da obiščete tudi prodajalno dm in preizkusite jesenske make up novosti.

LIČENJE

  • Qlandia Kranj, 5. 10. 2019 od 9h do 14h
  • Qlandia Novo mesto, 19. 10. 2019 od 10h do 15h

SVETOVANJE

  • Qlandia Kranj, 4. 10. 2019 od 14h do 20h
  • Qlandia Novo mesto, 12. 10. 2019 od 10h do 16h
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Praznični QL magazin je že prišel v vašo Qlandio in s seboj prinaša cel kup presenečenj, s katerimi boste popestrili praznične dni sebi in svojim najdražjim. Poiščite ideje za prikupna darila, tudi taka, ki jih lahko naredite sami (in fantastično dišijo), oblecite se za slavnostno odštevanje in pokukajte med trike, kako uspešno uskladiti še zadnje obveznosti in zabavo. Vsi gurmani boste med prazničnimi recepti zagotovo našli nekaj za razvajanje svojih brbončic, pozabili pa nismo niti na naše male štirinožce z nasveti, kako tudi njim polepšati praznike.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto