Qlandia
Nova kolekcija Comma

Trend, ki združuje dnevna in priložnostna oblačila - kombinacija udobja in glamurja je vodilna lastnost novih kolekcij Comma.

Trend se vrača k naravi z izbiro naravnih materialov, kot so volna, bombaž in usnje.  K temu pripomorejo tudi zemeljske barve in neizogibni živalski vzorci. Po drugi strani pa jasne črte in vzorci ter klasičen britanski karo, napovedujejo novo preprostost.

Živalski vzorci so zadnja leta dosegli čisto poseben sloves med modnimi trendi. Tako v kolekciji Comma Casual Identity ta popularni navdih ostaja v leopardjem in kačjem vzorcu, prav posebno mesto pa pripada zebrastim črtam. Slednje namreč delujejo ravno prav zabavno in ravno prav prefinjeno, zato nič čudnega, da jih je vse več zaslediti na različnih oblačilih te sezone.

Klasičen črno bel zebrast vzorec so zamenjale ali podkrepile barve, tako, da si lahko privoščimo cel mavrični izbor. Omenjen vzorec se odlično kombinira tako s hlačami, krilom ali z jeansom.  

Za prihajajoče hladne dni je na voljo širok izbor dodatkov, kot so topli, mehki šali v živalskem vzorcu  ali karo vzorcu v harmoničnih barvnih kombinacijah.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
Čeprav so trenutne razmere vse prej kot običajne, se je cvetoča pomlad prikradla v mesto in okolico ter s seboj prinesla srečo in veselje s soncem obsijanih toplih dnih. Svežino in razigranost pomladi smo vnesli tudi v novo številko QL magazina Mini. S pomladnim QL magazinom vam želimo vsaj malo razbremeniti dan in vas z lahkotnim branjem zazibati v prijetno pomlad. Poiščite nasvete za sijočo polt, poskusite naš recept za trendovski poke bowl, rešite nagradno križanko in z nasmehom stopite v sončne dni.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto