Qlandia
Nova kolekcija Comma

Trend, ki združuje dnevna in priložnostna oblačila - kombinacija udobja in glamurja je vodilna lastnost novih kolekcij Comma.

Trend se vrača k naravi z izbiro naravnih materialov, kot so volna, bombaž in usnje.  K temu pripomorejo tudi zemeljske barve in neizogibni živalski vzorci. Po drugi strani pa jasne črte in vzorci ter klasičen britanski karo, napovedujejo novo preprostost.

Živalski vzorci so zadnja leta dosegli čisto poseben sloves med modnimi trendi. Tako v kolekciji Comma Casual Identity ta popularni navdih ostaja v leopardjem in kačjem vzorcu, prav posebno mesto pa pripada zebrastim črtam. Slednje namreč delujejo ravno prav zabavno in ravno prav prefinjeno, zato nič čudnega, da jih je vse več zaslediti na različnih oblačilih te sezone.

Klasičen črno bel zebrast vzorec so zamenjale ali podkrepile barve, tako, da si lahko privoščimo cel mavrični izbor. Omenjen vzorec se odlično kombinira tako s hlačami, krilom ali z jeansom.  

Za prihajajoče hladne dni je na voljo širok izbor dodatkov, kot so topli, mehki šali v živalskem vzorcu  ali karo vzorcu v harmoničnih barvnih kombinacijah.
QL MAGAZIN
Prelistaj po novih QL trendih
V Qlandii vas že čaka sveža številka QL magazina STYLE, polna svežih QL modnih trendov, novosti in idej za bolj hladne jesenske in zimske dni. »Ta dolg« magazin, kot mu pri nas rečemo, prinaša vse najboljše, kar vam je na voljo v nakupovalnih centrih Qlandia. Pobrskajte po izjemnih modnih kosih novih kolekcij za jesen in zimo 2019/2020, poiščite idejo ali dve za aktivnosti v družbi najmlajših, odkrijte najboljše iz sveta tehnologije in še in še.
Izberite vrednost
Izberite tip darilne kartice
Že imate svojo QL kartico?

QL novičke

Le skrbno izbrane in prečesane e-novice po vašem okusu. Vas zanimajo nagradne igre, dogodki, zanimivo in poučno branje ali morda kar vse? Izberite s čim vam lahko enkrat mesečno polepšamo dan.

Sporočite nam

Vas je v Qlandii kaj povsem navdušilo, presenetilo ali morda spravilo v slabo voljo? Tu smo za vaše zadovoljstvo in dobro počutje, zato nam vse pohvale, mnenja ali morebitne pritožbe sporočite s klikom na spodnji gumb.

Novo mesto